Aanbod

Ik bied verschillende elementen van mijn begeleiding apart aan, of samen in een op maat gemaakt traject. Zie hieronder het aanbod en verdere praktische informatie.

Energetische Reading

Tijdens een energetische reading maak ik contact met jouw energieveld. Door training en ervaring heb ik geleerd hoe ik de informatie in jouw systeem kan lezen en kan door vertalen naar voor jou begrijpelijke taal en beelden. Een reading duurt een uur (houd bij het maken van een afspraak rekening met 1,5 uur voor korte voor – en nabespreking) en kan zowel online als fysiek plaatsvinden (Amsterdam-West). 

Kosten per reading zijn: EUR 150,- excl. BTW

Droomwerk

In een reeks van 8 bijeenkomsten (dit kan online, fysiek of een combinatie daarvan) begeleid ik je in het cultiveren van de relatie met je dromen en het geven van duiding aan deze dromen. Elke sessie duurt 40 minuten.

Kosten voor de 8 sessies: EUR 650 excl. BTW

Mythes

De wijsheid van de mythes werkt diep en neemt haar tijd om zich te ontvouwen. De begeleiding van een mythe vindt plaats in ongeveer 6 weken. We zien elkaar in deze 6 weken 5 keer. De eerste sessie zal 1,5 uur duren. De overige sessies 40 minuten.

Kosten voor de 6 sessies: EUR 650 excl. BTW

Op maat gemaakte begeleiding

Ik kan ook een programma specifiek voor jou samenstellen. Neem dan contact met me op om een vrijblijvende intake te plannen.