Ik ondersteun anderen in het bewandelen van de brug tussen de fysieke (met het blote oog zichtbare) en energetische (met het blote oog niet zichtbare) wereld. In beide werelden vinden we allerlei oriëntatie punten om een vervuld en waardevol leven te leiden. De laatste eeuwen zijn we door allerlei redenen meer aandacht gaan besteden aan de fysieke wereld dan de energetische wereld. Dat is jammer en heeft voor velen van ons het gevolg dat we ons niet volledig voelen en kunnen uitdrukken. Dat was voor mij ook velen jaren de werkelijkheid. 

Ik voel me dankbaar dat door allerlei redenen, tegenslagen en voorspoed, ik langzamerhand de brug en beide werelden weer ben gaan herkennen. De kennis en ervaring die ik hierin heb opgedaan en op doe, deel ik graag met anderen. Je bent welkom! 

– 

In 2008 behaalde ik mijn Master in Arbeidspsychologie. Vanaf 2009 tot 2023 ben ik werkzaam geweest binnen ABN AMRO. Naast commerciële klant gerichte ervaring, heb ik als onderdeel van het Transformatie team, de laatste 6 jaar het leiderschap van de bank begeleid in een cultuur transformatie. Ik heb daarvoor opleidingen genoten tot (team)coach (Aberkyn) en systemisch waarnemen (Hellinger Instituut). Naast mijn werkzaamheden bij ABN AMRO heb ik mij ontwikkeld tot mindfulness trainer (Centrum voor Mindfulness) en heb ik een drie jarige opleiding energetisch waarnemen genoten (School voor Energetisch Waarnemen). Ik volg een opleiding “Droomwerk” bij de JUNGacedemie in Amsterdam. Ook de workshops en begeleiding van Toko-Pa Turner ondersteunen mij steeds beter de taal van dromen te begrijpen.