In gesprek met je dromen: 4-weekse online cursus

De kracht van dromen

Dromen geven toegang tot informatie die overdag aan onze aandacht ontsnapt. Ze bieden een kans om gevoelens, situaties en keuzes te heroverwegen die we overdag onderdrukken. Carl Jung beschouwde dromen als “brieven vanuit de ziel”, en ze communiceren vaak symbolisch en metaforisch. Het begrijpen van dromen vereist een andere kwaliteit van zelfreflectie. Door met onze dromen in gesprek te gaan, kunnen we een fascinerende en ontroerende wereld ontdekken die ons ondersteunt in onze persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie?

Voor iedereen die meer wil leren over de betekenis van dromen.

Wat leer je?

Vanuit de perspectieven van de Jungiaanse Psychologie en het Soefisme duiken we gedurende 4 weken in de droomwereld. Tijdens de cursus leer je hoe dromen zijn opgebouwd, wat de diepere betekenis van verschillende droomfiguren is, hoe je de personages en motieven kan verbinden aan jouw wakkere leven en hoe je de relatie met je dromen onderhoudt. Naast 4 online sessies krijg je ook 1 persoonlijke droom sessie van 40 minuten aangeboden.

Facilitator

Je begeleider voor deze cursus is Sanne Scheffer. Sanne is persoonlijke transformatie begeleider en ondersteunt anderen hun eigen essentie weer te vinden . Dit doet ze vanuit de basis van Jungiaanse Psychologie (archetypes, dromen en mythes), Soefisme en energiewerk.

Praktisch

Cursus data: dinsdag avond 28 mei | 4, 11, 25 juni van 20:00-21:30 uur
Plaats: online
Investering: EUR 180 (incl BTW)

Aanmelden: info@sannescheffer.com